• Etusivu
  • Uutiset
  • SecuTec Genun post-operatiivista vaikutusta on vahvistettu

SecuTec Genun post-operatiivista vaikutusta on vahvistettu

Case-tapauksia 72:n polvipotilaan hoidosta kovan kehyksen ortooseilla

SecuTec Genu tarjoaa luotettavan vakauden ja antaa potilaille vahvan suojauksen tunteen polven leikkauksen jälkeen. Tämän on vahvistanut lääkäri, ortopedi ja 72 potilasta, jotka osallistuivat tutkimukseen, jota johti Dr. med. Hendrik Baum, Altenburger Land sairaalan traumakirurgia osaston apulaispäällikkö.

Tutkimuksessa Altenburg GmbH sairaala toimitti potilaalle kovan kehyksen ortoosin. Useimmat potilaat hoidettiin ristinivelsiteen leikkauksen jälkeen, mutta jotkut potilaat saivat myös hoidon pehmytkudosten ja polvinivelen luuosien leikkausten jälkeen.

Dr. Baum hoitavana lääkärinä oli erittäin tyytyväinen ortoosin stabiloivaan vaikutukseen 93 prosentissa hoitotapauksista. Tutkimuksen vastuuortopedin mukaan SecuTec Genun yksilöllinen istuvuus oli hyvä tai erittäin hyvä 87,5 prosentissa hoidettavista tapauksista. Lisäksi 98,6 prosenttia potilaista vahvisti seuranta-ajankohdan aikana, että ortoosi oli antanut vahvan tuen tunteen verrattuna alkuperäiseen lääkäritutkimukseen.

Digitaalinen dokumentti, joka sisältää tapaussarjan tulokset, on saatavana englanniksi ja saksaksi lääketieteellisestä osoitteesta medical.affairs@bauerfeind.com.

Takaisin