Tietoja meistä

Bauerfeind on perinteikäs perheyritys. Sille tyypillisiä ovat modernit apuvälinealan ratkaisut, jotka mahdollistavat aktiivisen ja kivuttoman elämän – oli se sitten tuella tai ortoosilla, lääketieteellisillä kompressiosukilla tai ortopedisilla pohjallisilla.

”Made in Germany” -laatua

Vuonna 1929 Zeulenrodassa, Saksan Thüringenissä perustettu keskikokoinen yritys on alan markkinajohtajia: Bauerfeind työllistää n. 2000 henkilöä ympäri maailman ja sillä on tytäryhtiöitä yli 20 maassa. Tuotteet valmistetaan ainoastaan Saksassa käsityönä ja lähetetään sitten maailmalle. Ne ovat laadun, tehokkuuden ja käyttömukavuuden korkeimpien vaatimusten mukaisia. Tämä varmistetaan säännöllisillä testauksilla, ja tuotteisiin lisätään sinetit ja merkinnät testin läpäisemisen jälkeen.

”Tuotteet ovat maailmanluokkaa.”

Dirk Nowitzki, NBA All-Star

Brändilähettiläs Dirk Nowitzki

Yhteistyö Dirk Nowitzkin kanssa alkoi tammikuussa 2016. Hän on Bauerfeind AG:n ensimmäinen maailmanlaajuinen brändilähettiläs. Koripallon supertähti ja Bauerfeind-yritys yhdistävät tuttuuden, käytännönläheisyyden ja innostuksen urheiluun. Jo ennen virallista yhteistyötä Bauerfeindin kanssa Dirk Nowitzki arvosti heidän tuotteitaan ja sanoi: ”Minun täytyy voida luottaa vartalooni. Bauerfeind tukee minua siinä. Tuotteet ovat maailmanluokkaa.”

Urheilumaailman maailmanlaajuinen kumppani

Bauerfeind edistää kilpailukykyä, menestyksen halua ja joukkuehenkeä. Huippu-urheilijat ympäri maailman luottavat tuotteiden erinomaiseen laatuun. Bauerfeindia ei ole myöskään enää kielletty olympialaisissa. Vuodesta 2002 lähtien yritys on ollut kiinteä osa lääketieteellistä tarjontaa: Ensin Bauerfeind tarjosi ortopediateknisiä palveluitaan ainoastaan saksalaisille urheilijoille. Vuodesta 2010 lähtien yritys on ollut organisaatiokomitean kumppani ja huolehtinut toimituksista kaikille osallistuville maille. Viimeksi Bauerfeind toimitti tuotteitaan menestyville urheilijoille vuoden 2016 Rio de Janeiron olympialaisiin.